Goed nieuws voor jou als jij staat te trappelen om weer te gaan trainen!
De basisscholen zijn weer open en daarom hervat Fortis trainingen en korfbalactiviteiten voor de jeugd op het veld. Omdat de lockdown nog steeds van kracht is mogen we helaas niet in de zaal trainen en dat zullen we dit seizoen ook niet meer gaan doen.

Ministars- F – E en D – jeugd

Ben jij een ministar, F, E of D lid? Dan word jij op de zaterdagmorgen op het korfbalveld verwacht. Op de zaterdagmorgen kun jij weer trainen met je teamgenoten. Echt goed trainen met de bal zal misschien door de kou nog niet mogelijk zijn, maar we gaan ook allerlei leuke sportieve activiteiten doen.

Wanneer en om hoe laat word jij verwacht

De eerste keer dat jij kunt komen trainen is op zaterdag 20 februari.

09.30 – 10.30 uur de ministars en F- jeugd (veld 1)

10.30 – 11.30 uur de E- jeugd (veld 1 en 5)

11.30 – 12.30 uur de D- jeugd (veld 1 en 5)

Jij wordt tien minuten voor aanvang van de training bij de ingang(judozaal) van het sportveld verwacht. Daar word jij opgewacht door een trainer met een geel hesje aan. Samen met die trainer en teamgenoten ga jij naar veld twee. Op veld twee is ook jouw eigen trainer aanwezig.

C – B – en A – jeugd

Ben jij een C, B of A-lid, dan word jij op de dinsdag- of donderdagavond op het korfbalveld verwacht. Jij start met jouw team met één training per week.

Wanneer en om hoe laat word jij verwacht

De eerste keer dat jij kunt komen trainen is op dinsdag 16 februari.

17.30 – 18.30 uur B1 en B2 (veld 1)

17.45 – 19.00 uur A1 (veld 3)

18.00 – 19.00 uur A2 (veld 3)

De eerste keer dat jij kunt komen trainen is op donderdag 18 februari.

18.00 – 19.00 uur C1- C2 en C3 (veld 1 en 3)

18.30 – 19.30 uur B3 en B4 (veld 4)

Jij wordt tien minuten voor aanvang van de training bij de ingang(judozaal) van het sportveld verwacht. Daar word jij opgewacht door een trainer met een geel hesje aan. Samen met die trainer en teamgenoten ga jij naar veld twee. Op veld twee is ook jouw eigen trainer aanwezig.

Hoe gaan we verder?

Voorlopig houdt Fortis bovenstaand trainingsschema aan. In overleg met de technische commissie jeugd, trainers en spelersgroep wordt bekeken of de teams die gewend zijn om twee keer per week te trainen te zijner tijd het aantal trainingen uitbreiden.

Ook is er de mogelijkheid voor de C, B en A-jeugd om op zaterdag, in overleg met de TC-jeugd, onderlinge wedstrijden af te spreken.

Veiligheid- en hygiëneregels

Uiteraard gelden ook bij Fortis de geldende corona veiligheid- en hygiëneregels. Lees voordat je komt trainen goed het protocol.

Vind jij of jouw ouders het niet veilig om te komen trainen geef dit dan door aan jouw trainer. De trainingen zijn niet verplicht!!

Weersomstandigheden

Momenteel bevindt Nederland zich in een koudeperiode. De kunstgrasvelden zijn bedekt met een laag sneeuw en ijs. Hierdoor is het onzeker of Fortis ook daadwerkelijk de trainingen kan hervatten op 16, 18 en 20 februari. Via website, FB en groepsapp houden we jou op de hoogte of we het veld wel/niet op mogen om te trainen.

Technische commissie Jeugd

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug