Fortis houdt in de voorjaarsvakantie (de week van 15 februari) een Sport6daagse voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. 

Wat gaan we doen?

Maandag 15 februari is er een korfbalclinic van 10.30 – 12.00 uur in Westerzicht/Vlissingen. De korfbalclinic is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m12 jaar. De korfbalclinic wordt in samenwerking met Happy Fitness Vlissingen en ROAT Vlissingen georganiseerd.

Dinsdag 16 t/m vrijdag 19 februari is er iedere dag pleintjeskorfbal van 10.30 – 12.00 uur op de parkeerplaats bij Fortis aan het koopmansvoetpad in Oost-Souburg.

Zaterdag 20 februari is er ter afsluiting van de Fortis Sport6daagse een vrienden- en vriendinnentraining van 10.30 – 12.30 uur op het Fortis veld. 

Kom jij ook?

Ben jij lid van Fortis en vind jij het leuk om in de voorjaarsvakantie te korfballen, dan ben jij van harte welkom. Vrienden en vriendinnen mag je meenemen! Jij mag deze week zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt. Als jij mee wilt doen, meld je dan op de dag zelf aan om 10.00 uur. 

Vrienden- en vriendinnentraining

De Fortis Sport6daagse wordt afgesloten met een vrienden- en vriendinnentraining op zaterdag 20 februari van 10.30 – 12.30 uur op het sportveld van Fortis aan het Koopmansvoetpad. Jij bent dan weer van harte welkom en ook mag jij weer vrienden en vriendinnen meenemen. 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug