Aanmelden kan nog t/m zondag 21 februari

De Evenementencommissie organiseert in samenwerking met Slijterij Bie de Bolle een online bier- en wijnproeverij met pubquiz! Deze gaat plaatsvinden op zaterdag 27 februari, aanvang 20.30 uur. De proeverij is voor alle leden van 18 jaar of ouder, ouders van jeugdleden, vrijwilligers, donateurs en trouwe supporters.

Zo werk het

Een online proeverij, hoe gaat dat in z’n werk? Middels onderstaande link kan je je aanmelden en aangeven of je voor het bier- of wijnpakket kiest en het aantal pakketjes. Op zaterdag 27 februari kan je in de middag je pakketje(s) komen ophalen bij het clubhuis.

Daarbij zit een instructie hoe je in de digitale proeverij meeting komt. Sjoerd de Zwart van Bie de Bolle zal ons ’s avonds meenemen in een bier- en wijn ontdekkingstocht aan de eigen keukentafel of op de driezitsbank.

Maar het is niet alleen proeven! We spelen tussendoor een pubquiz en er valt nog wat te winnen ook.

Tweede meeting

Tijdens de online proeverij kan je ook een tweede meeting openen in een ander programma, browser of scherm. Zo kan je in een aparte, meer intiemere meeting met je vrienden en vriendinnen lekker bijkletsen en proeven én tegelijk quizzen en meer te weten komen over wat je aan het drinken bent!  Meld je dus aan, spoor je vrienden aan zich aan te melden en nodig ze uit voor jouw eigen, speciale meeting!

Inclusief alles

Kosten voor deelname zijn 25,- per proefpakket. Daarvoor krijg je tijdens deze geheel verzorgde avond het volgende:

• Een bier- of wijnproefpakket met ofwel vijf flessen met bijzondere bieren of zes proefsamples witte en rode wijnen;
  • Per pakket een borrelplankje met wat lekkers voor bij de proeverij;
  • Deskundige tekst en uitleg van een professional tijdens een interactieve proefsessie;
  • Een pubquiz met prijzen;
  • Een gezellige avond en weerzien met je mede Fortis vrienden!

Proef jij met ons mee?

Aanmelden kan nog tot uiterlijk zondag 21 februari. Middels onderstaande link meld je je aan. Betalen doe je dan ook eveneens meteen online. Tot de 27e, zegt het voort!

Bestel je bier- en/of wijnpakket.

Evenementen Commissie Senioren