Woensdagmiddag 24 februari. De zon schijnt uitbundig op de Fortis korfbalvelden. Een prachtige lentedag in februari met maar liefst 18 graden! Een mooiere dag kun je niet wensen voor een vrienden- en vriendinnentraining. Dat het een zonnige dag zou worden was ook de kinderen niet ontgaan. Er kwamen liefst 51 enthousiaste kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar opdraven. 

Ruim een uur lang kregen zij onder leiding van Remco Crucq en 13 Fortis trainers, allerlei leuke en spannende korfbalactiviteiten in spelvorm voorgeschoteld. Joelende kinderen, rode gezichten, zweet op het voorhoofd, fanatisme en plezier! Kortom, een middagje korfbalfun voor de jeugd en de trainers!!

Vind jij korfbal leuk?

Vond jij de vrienden-en vriendinnentraining leuk en wil jij eens meedoen aan een echte korfbaltraining? Dat kan!

Kom dan zaterdagmorgen 27 februari weer naar de korfbalvelden en doe (gratis) mee met een training.

09.30-10.30 uur Mini’s en F-teams, 5 t/m 7 jaar (veld 1)

10.30-11.30 uur E- teams, 7 t/m 9 jaar (veld 1 en veld 5)

11.30-12.30 uur D-teams, 9 t/m 11 jaar (veld 1 en veld 5)

Heb jij een vraag over de training, korfbal of Fortis, mail dan naar tcjeugd@fortiskorfbal.nl

Benieuwd naar de foto’s en filmpjes van de vrienden-en vriendinnentraining, ga dan naar www.facebook.com/fortiskorfbal

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug