Vrijwilligersfilm uit 2002

Vrijwilligers zijn onmisbaar! Dat geldt voor elke organisatie of vereniging en dus ook voor Fortis. In 2002 heeft Fortis een film gemaakt over en voor haar vrijwilligers. Deze film ging in première op de vrijwilligersavond in 2002. Onlangs dook deze (video)film op in de archieven. Om deze unieke beelden voor iedereen toegankelijk te maken is besloten de film te digitaliseren. 

Beleef het mee!

De geboorte van de YellowBird. De productie van het wekelijkse clubblad INFOrtis. Oud papier werd in 2002 ook al opgehaald. Volg een wedstrijd van de C2 met de bevlogen spelers en hun trainers Aarnout en John. Topevenementen zoals het schoolkorfbaltoernooi en het familietoernooi komen ook in beeld. Smullen van de oliebollen, je kunt ze zelfs ruiken! En je krijgt een impressie van de gezelligheid in het oude clubhuis. 

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd hoe het er in 2002 aan toe ging bij Fortis? Wie was de YellowBird? Wat deed ik toen? Wat deden mijn vader of moeder? Wat ben ik veranderd! Wacht niet langer en bekijk deze video! Veel kijkplezier!

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug