Het KNKV heeft goede hoop dat de rijksoverheid de ruimte gaat geven voor het spelen van competitiewedstrijden in de aankomende periode. Het KNKV volgt hierin de activiteiten van NOC*NSF. Voorwaarde voor het KNKV is vanzelfsprekend dat het veilig en vertrouwd moet zijn en daarbij gaat het KNKV uit van het oordeel van de rijksoverheid. 

Trainen met weerstand

Voor seniorenleden van 27 jaar en ouder is er nu reeds de mogelijkheid om te trainen, hetzij met enkele beperkingen. Voor de start van de competitie voor de senioren acht het KNKV het noodzakelijk dat deze leden minimaal 2,5 week de gelegenheid hebben gehad om met volledige weerstand te trainen. 

Competitie voor de jeugd

Het kan ook zijn dat er alleen ruimte komt voor het spelen van competitie voor jeugdteams. In dat geval zal het KNKV alleen voor die doelgroepen een competitie organiseren aan de hand van de routekaart. 

Routekaart

Het KNKV hanteert een routekaart voor de start van de competitie met daarin de mogelijke startmomenten en speelweekenden. Om de competitie goed te kunnen organiseren worden de voorbereidingen op korte termijn gestart. Of de veldcompetitie daadwerkelijk gespeeld gaat worden is echter in zijn geheel afhankelijk van de ontwikkelingen vanuit de rijksoverheid. 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug