Joyce Schoonaard en Corné Kapaan vormen het nieuwe trainersduo voor Fortis A1 in het korfbalseizoen 2021 – 2022. De TC-jeugd is ontzettend blij dat er tijdig een nieuw trainersduo gevonden is en dat Joyce en Corné deze uitdaging willen aangaan. Zodra de voorbereiding voor het nieuwe seizoen begint gaan zij van start. Wij wensen hen alvast heel veel succes.

Ellen en Robert bedankt!

Met de komst van Joyce en Corné nemen we afscheid van het trainersduo Ellen de Waal en Robert van Eerland. Nadat een zoektocht naar een nieuw trainersduo voor het seizoen 2020 – 2021 geen resultaat opleverde waren Ellen en Robert bereid Fortis A1 voor één seizoen onder hun hoede te nemen. Zij hebben ons uit ‘de brand’ geholpen. Bij deze willen we Ellen en Robert bedanken voor hun bereidheid en inzet. 

Namens de TC-jeugd

Joska Dellebeke – Oppe

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug