Lid worden 

Het lidmaatschap bij Fortis ga je aan voor de duur van (minimaal) een verenigingsjaar. Een verenigingsjaar loopt van 1 juni van het ene jaar tot en met 31 mei van het daaropvolgende jaar. Het verenigingsjaar loopt dus parallel aan een korfbalseizoen.

Lidmaatschap opzeggen of wijzigen

Als je een lidmaatschap aan het eind van een lopend verenigingsjaar wil opzeggen of wijzigen, dan moet dit schriftelijk gedaan worden bij de ledenadministratie via ledenadministratie@fortiskorfbal.nl.
Opzeggen of wijzigen moet 1 maand voor het einde van het verenigingsjaar, dus voor 1 mei. Wil je jouw lidmaatschap voor het seizoen 2021 – 2022 opzeggen of wijzigen, dan moet je dit doen voor 1 mei 2021.

Na 1 mei 2021 worden opzeggingen of wijzigingen niet meer geaccepteerd en ben je weer een volledig verenigingsjaar lid en houd je hetzelfde type lidmaatschap.

Diverse lidmaatschappen 

Fortis biedt lidmaatschappen voor jeugd en senioren. Voor senioren vanaf 19 jaar zijn er naast het actief spelend lidmaatschap, diverse andere mogelijkheden. Wil je alleen trainen en spelen in de zaal dan is er het zaal-team-lidmaatschap. Heb je geen zin om wedstrijden te spelen, maar wel om te trainen, dan kun je lid worden van het restteam/oudersportgroep of van de trimgroep. Heb je helemaal geen zin meer om te korfballen, of ben je genoodzaakt het wat rustiger aan te doen, dan kun je D-lid worden. Tenslotte kun je altijd nog donateur worden.
De lidmaatschappen en bijbehorende tarieven kun je vinden op fortislkorfbal.nl > info > contributies. Voor vragen over het lidmaatschap kun je ook contact opnemen met het secretariaat. 

Ellen de Waal     

ledenadministratie@fortiskorfbal.nl

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug