Met ingang van vrijdagavond 7 mei worden de trainingen voor de jeugd uitgebreid met een wekelijks schotuurtje. Iedere vrijdagavond kun jij op dit uur werken aan de techniek van jouw afstandsschot en doorloopbal.

Speel jij in een C, D of E-team, dan krijg jij begeleiding van een trainer. Zit jij in een A of B-team, dan ben jij ook van harte welkom, maar train je zelfstandig. Van A en B spelers wordt verwacht dat je met een maatje afspreekt, zelf palen neerzet en een bal meeneemt.

Wat, wie, waar, wanneer

Wat: Fortis Korfbal Schotuurtje
Voor wie: C, D en E spelers met trainer. A en B-spelers zelfstandig
Waar: Fortis korfbalveld
Wanneer: Van 7 mei t/m 25 juni 2021 elke vrijdagavond van 18:00 tot 19:00

Let op!

Voor iedereen die komt, houd je aan de corona-afspraken. 

Lees voordat je komt het protocol door!!!

De TC-jeugd

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug