De Sportraad Vlissingen is op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger. Met ingang van 1 juli 2021 is er een vacature voor sectie 3 zaalsporten. Deze sectie omvat korfbal, basketbal, handbal, zaalvoetbal en badminton.

Wat is de Sportraad

De Sportraad Vlissingen fungeert als intermediair tussen het gemeentebestuur, georganiseerde en ongeorganiseerde sport in Vlissingen.

De Sportraad is adviseur van het college van B&W van Vlissingen en treedt ook op als belangenbehartiger van de sportsector in de gemeente Vlissingen. Daarnaast is de Sportraad verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal gemeentelijke taken gedelegeerd aan de Sportraad Vlissingen. Zoals het verdelen van subsidies en het maken van een rooster voor de sportclubs, zodat zij gebruik kunnen maken van de sportaccommodaties.

Informatie 

De Sportraad Vlissingen hanteert bijgaande functieomschrijving voor sectievertegenwoordigers. Het gaat om een zittingstermijn van 4 jaar. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met André Stroo, voorzitter.

Telefoon: 06-29241495 of via de website: www.sportraadvlissingen.nl 

Procedure

Kandidaten voor deze functie kunnen tot en met 31 mei 2021 een sollicitatiebrief en CV mailen naar: info@sportraadvlissingen.nl 

Kandidaten die worden aangemeld en overige sollicitanten worden door de Sportraad uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 23. De voorgedragen kandidaat krijgt een inwerkperiode van 3 maanden waarna hij/zij voorgedragen zal worden aan Burgemeester en Wethouders voor definitieve benoeming. 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug