Nog minder dan 3 weken te gaan en het uitgestelde EK 2020 begint. Op 11 juni om 21:00 uur trappen Turkije en Italië in Rome af. Er wordt toegewerkt naar de grote finale op 11 juli in Londen.

Fortis EK-voetbalpoule

En wat is er nu leuker dan meedoen aan een voetbalpoule?! Voorspel alle uitslagen van het EK en wie weet word jij de beste voetbalkenner van Fortis. De inleg is 5 euro per persoon. Het prijzengeld wordt verdeeld onder de nummers 1 t/m 3. 

Wie mogen er mee doen?

Fortisleden, vrijwilligers, familie, vrienden.

Aanmelden

Meld je voor 10 juni aan via fortisek2020pool@gmail.com met vermelding van jouw telefoonnummer. Na ontvangst van jouw mail krijg je een ‘tikkie’ om het inschrijfgeld over te maken. Tevens krijg je dan de speluitleg en het speelschema. Het speelschema vul je vervolgens in en stuur je weer retour naar het bovengenoemde emailadres.

Via de Fortis socialmedia word je regelmatig op de hoogte gehouden over de tussenstand.

We hopen op veel inschrijvingen!

Namens de financiële activiteitencommissie, Lindy van Schijndel

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug