De routekaart van het KNKV heeft steeds aangegeven dat er na half mei geen competitie meer opgestart zou worden. Maar nu er allerlei versoepelingen plaats (gaan) vinden, kregen de korfbalverenigingen vorige week bericht van het KNKV dat men de intentie had om een regiocompetitie voor de jeugd op te starten. 

Inventarisatie

Het KNKV heeft afgelopen weekend bij de korfbalverenigingen geïnventariseerd of er animo is voor een regionale jeugdcompetitie. Het enthousiasme voor deelname aan een jeugdcompetitie is groot en daarom heeft het KNKV op maandag 31 mei besloten een regionale jeugdcompetitie op te starten. 
Ook Fortis gaat hieraan deelnemen, zodat we het seizoen toch korfballend in deze minicompetitie kunnen afsluiten. Ook alle andere korfbalverenigingen uit onze regio nemen hieraan deel.

Speeldata

De jeugdcompetitie vindt plaats op zaterdag 12, 19 en 26 juni. Noteer deze data alvast in jouw agenda!

Nieuwe teams

Door het KNKV en de korfbalverenigingen is besloten dat de jeugdcompetitie wordt gespeeld in de nieuwe leeftijdscategorieën van seizoen 2021-2022. Spelen in de leeftijdsindeling van volgend seizoen heeft als voordeel om zo aan de voorbereiding van volgend seizoen te beginnen. De TC-jeugd zorgt ervoor dat iedereen die dit seizoen lid is, hieraan kan deelnemen, ook als jij voor volgend seizoen hebt opgezegd. Als jij volgend seizoen bij Fortis speelt verwachten wij dat jij erbij bent! 

Vervolg informatie

Omdat we zoveel mogelijk in de nieuwe teamsamenstellingen van het seizoen 2021 – 2022 zullen spelen plaatst de TC-jeugd de nieuwe selecties woensdag 2 juni op de website,

Houd dus de website en de socials in de gaten, want woensdag volgt er meer informatie over de regionale jeugdcompetitie en de selecties voor het seizoen 2021-2022 

Namens TC Jeugd Fortis
Joska Dellebeke

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug