Het EK-voetbal start op zaterdag 11 juni om 21.00 uur met de wedstrijd Turkije – Italië.

Doe mee!

Ben jij Fortislid, vrijwilliger, familie, of vriend doe dan mee aan de Fortis EK-voetbalpoule. Voorspel alle uitslagen van het EK en wie weet word jij de beste voetbalkenner van Fortis. De inleg is 5 euro per persoon. Het prijzengeld wordt verdeeld onder de nummers 1 t/m 3.

Aanmelden

Er hebben zich al 38 deelnemers aangemeld. Super leuk! Wil jij nog meedoen ? Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 11 juni 20.00 uur via fortisek2020pool@gmail.com met vermelding van jouw telefoonnummer. Na ontvangst van jouw mail krijg je een ‘tikkie’ om het inschrijfgeld over te maken. Tevens krijg je de speluitleg en het speelschema. Het speelschema vul je vervolgens in en stuur je weer retour naar het bovengenoemde emailadres.

Je zult regelmatig op de hoogte worden gehouden over de tussenstand.

Dus kom op en meld je aan!

Namens de financiële activiteitencommissie, Lindy van Schijndel