Beste jeugdleden, ouders en trainers,

Het is gelukt om alle (trainers)vacatures die nog openstonden ingevuld te krijgen. In het nieuwe korfbalseizoen is ieder jeugdteam weer voorzien van twee trainers. We willen hierbij alle trainers die zich in het nieuwe seizoen (wederom) voor onze jeugdleden in gaan zetten, alvast hartelijk bedanken. Zonder jullie inzet kan er niet getraind worden. Ook is een bedankje op zijn plaats aan de trainers die zich afgelopen seizoen hebben ingezet. Ondanks de corona stonden jullie, zolang de maatregelen het toelieten, klaar voor onze jeugdleden!

Leren van elkaar

Ook alle jeugdleden en ouders die in de afgelopen periode met ons het gesprek zijn aangegaan, bedankt! Vanuit de gesprekken die we als TC Jeugd gevoerd hebben, blijkt wederom dat alle jeugdleden binnen Fortis zich willen ontwikkelen, ongeacht in welk team er getraind en gespeeld gaat worden. Als TC Jeugd hebben we al plannen, om volgend jaar structureel aanpassingen te gaan doen in de trainingsopzet, waarbij leren van elkaar centraal zal staan. Waarover we jullie als spelers, ouders en trainers aan het begin van het seizoen ook zullen informeren. Afgelopen seizoen kon de Korfbal Trainer 2 (KT2) opleiding voor trainers door corona niet doorgaan. Deze opleiding zullen we komend seizoen weer op gaan starten.

De TC Jeugd is er voor jou

Onlangs hebben we in de nieuwsbrief van Fortis en in de teamappgroepen voor ouders informatie gegeven over wat de TC Jeugd voor jullie kan betekenen. Helaas heeft niet iedereen dit bericht gelezen. De TC Jeugd wil hierbij nogmaals de belangrijkste boodschap uit deze brief meegeven: zijn er zaken die de TC Jeugd over jou/ jouw kind moet weten, of zijn er zaken die onze aandacht behoeven, laat het ons tijdig weten. Je kunt ons bereiken via: tcjeugd@fortiskorfbal.nl

Samenstelling TC Jeugd seizoen 2021- 2022

Coördinatoren: Ellen de Waal A, Elmar Gabriëlse B, Renata Bebelaar C, Ellen de Waal D, Danitsja Wouters en Deliana Cannoo E, Kim Baas F en Ministars, Joska Dellebeke voorzitter TCJ.

Wij wensen jullie allemaal een gezonde en sportieve vakantie toe.

Namens de TC Jeugd, Joska Dellebeke

Definitieve teamindeling jeugd seizoen 2021 – 2022

Trainingstijden jeugd 1e helft veld seizoen 2021 – 2022

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug