De Grote Clubactie is nu twee weken bezig en er is al een opbrengst van meer dan EUR 1000,- . Er zijn inmiddels 456 loten verkocht! Fortis is enorm trots op haar (jeugd)leden die zo goed hun best doen! 💪

Top 3

Robin Quist is momenteel onze topverkoper met 27 verkochte loten. Op nummer 2 volgen Jill Sleijpen en Faya Rissema met 19 verkochte loten.
Benthem Meijer en Noëmi Keuning volgen op een 3e plek met 18 verkochte loten. Fortis is trots op deze kanjers!!

Helpen jullie mee om nog meer loten te verkopen?

De verkoper met de meest verkochte loten krijgt een echte korfbal geschonken door Vergosport!! Daarnaast zijn er nog meerdere prijzen te winnen voor de beste verkopers. Ook voor het bestverkopende team valt een heerlijke prijs in de wacht te slepen, dus doe je best. Jouw inzet is goud waard!!

Woont jouw familie niet zo dicht in de buurt en wil je ze toch allemaal vragen om loten te kopen? Stuur ze een uitnodiging via whatsapp om loten te kopen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is jouw persoonlijke verkooplink (foto van QR Code) te delen. Zo steun jij Fortis vanuit je luie stoel.

Extra kans met een superlot!

Hebben jouw ouders, oom/tante, buurman/buurvrouw of iemand anders die jij kent een bedrijf of is er iemand die best wat meer wil en kan besteden? Aan hen zou jij de volgende speciale vraag kunnen stellen:

Dit jaar kun je bij de Grote Clubactie een SUPERLOT kopen. Dit SUPERLOT bestaat uit 50 loten en kost € 150.-. Dat is een heel bedrag, maar daarvan is dan wel € 120,- voor Fortis en de lotenkoper ontvangt hiervoor 50 lotnummers! Als jij iemand kent die een SUPERLOT wil kopen, kun je contact opnemen met een van ons. Wij zullen het dan regelen met deze persoon.
Via deze link kun jij direct een superlot kopen: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/fortis-korfbal/4894212

Wist je dat…

• Jij de verkochte papieren loten ook zelf in kunt voeren op de persoonlijke verkooppagina van jouw zoon of dochter?! Zo kunnen we nog sneller zien of ons doel behaald is en wie onze topverkopers zijn. LET OP: de boekjes hoeven dan niet meer ingeleverd te worden.

• Als jouw lotenboekje vol is, je deze in de Grote Clubactiedoos in het clubhuis kunt inleveren of in de brievenbus van Zaanstraat 33 in Oost-Souburg (bijhouden voor de QR-code kan ook)

• Jij dan ook een nieuw lotenboekje kunt vragen aan iemand die achter de bar staat.

• Er dit jaar ook via een QR-code gekocht kan worden? Heel handig en het voorkomt fouten door onleesbaar handschrift of door invoerfouten. Wil jij weten hoe het werkt? Kijk dan naar dit filmpje: https://youtu.be/pq3tUEAEasg