Wanneer?

Waar?

Fortis clubhuis

Voor wie?

De Fortis lounge/relax avond is voor leden en vrijwilligers met aanhang vanaf 16 jaar (A-jeugd).

Wat gaan we doen?

Die avond is er een gezellige lounge/relax avond in herfstsfeer met o.a. een Silent Disco een hapje en een drankje en spelletjes!

Silent Disco

Voor de Silent Disco wordt gebruik gemaakt van koptelefoons. Voor de huur van de koptelefoons wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,50. Wil jij mee doen aan de Silent Disco? Meld je dan aan via onderstaande link zodat wij weten hoeveel koptelefoons er gehuurd moeten worden. Het aanmelden is alleen voor deelname aan de Silent Disco/huur koptelefoons. Doe jij niet mee aan de SilentDisco, dan ben jij deze avond van harte welkom. Je hoeft je dan niet vooraf aan te melden!

Aanmelden voor de SilentDisco kan tot uiterlijk woensdag 27 oktober via onderstaande link.

Tot ziens op de Fortis lounge/relax avond.

EC-senioren.