Met ingang van 1 november vormen Leonard Debbaut en Sjaak Baas het nieuwe trainersduo voor Fortis 1. Dat gaan zij doen in nauwe samenwerking met de trainers van Fortis 2, Pascal Koppejan en Jacqueline Polfliet.  Leonard en Sjaak zullen Fortis 1 trainen en coachen gedurende de zaalcompetitie en de 2e helft veldcompetitie van het korfbalseizoen 2021 – 2022.  Pascal en Jacqueline ronden de 1e helft veld af. 

Ervaring

Leonard was al drie keer eerder hoofdcoach van Fortis 1. Sjaak was hoofdcoach in het seizoen 2013 – 2014.

Met de ervaring van dit nieuwe trainersduo en de continuering van de samenwerking met de trainers van de Fortis selecties, kunnen we het niveau van korfballen bij Fortis blijven ontwikkelen en verbeteren. Voor nu, maar ook richting de toekomst! 

De Technische Commissie senioren is blij dat de ontstane vacature bij Fortis 1 op korte termijn is ingevuld.

Fortis 3

Met de komst van Leonard (trainer Fortis 3) naar Fortis 1 ontstaat er een trainersvacature bij Fortis 3. De TC zet alles in het werk om ook de vacature bij Fortis 3 voor de start van de zaalcompetitie in te vullen.

Namens de TC Senioren,

Jacco de Meij.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug