Curlen? Is dat niet dat spelletje op het ijs met die stenen en die bezems? Klopt! En weet je dat dat hartstikke leuk is? Daarom gaan we ons op glad ijs begeven voor een gezellig doch sportief avondje!

Wanneer en waar?

Op donderdag 23 december heeft Fortis de ijsbaan in Middelburg afgehuurd. Zo kunnen we de kerstperiode op bijzondere wijze gaan inluiden. Het is die avond geen trainen, dus iedereen kan mee!

Wat gaan we doen?

In een door jou samen te stellen team van 4 of 5 personen gaan we op de ijsbaan onderling de strijd aan met elkaar. Wie glijdt en bezemt zich een weg naar de finale en kroont zich tot curl kampioen van Fortis? We starten die donderdag om 19.00 uur. Voor hapjes wordt gezorgd en de eerste consumptie krijg jij van ons!

Voor wie en hoe aanmelden?

Fortis maakt deze avond mogelijk voor alle A’s, senioren en vrijwilligers. Stel een team samen bestaande uit minimaal 4 en maximaal 5 personen, bedenk een leuke naam en meld jouw team aan met deze link: 

https://forms.gle/VxeYj4VVT7DX8QoX6

Aanmelden kan tot 6 december

Let op: het aantal aanmeldingen is beperkt, er kunnen maximaal 24 teams mee doen en vol = vol! Omdat de ijsbaan graag tijdig wil weten hoeveel teams er komen, kun jij jouw team aanmelden tot 6 december aanstaande.

Last but not least: het is dan natuurlijk bijna Kerst. Uiteraard mag jij iets Kersterigs aantrekken als individu of als team. Het origineelst aangeklede team wint ook een prijs!

Dus, ga aan de slag, stel jouw team samen en doe mee op 23 december.

Corona

Uiteraard volgen we de corona-ontwikkelingen en de maatregelen op de voet. We hopen uiteraard dat tegen die tijd het event door kan gaan zoals gepland. Mocht dit anders uitpakken, dan worden jullie hier tijdig over geïnformeerd. 

Groeten van de EC.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug