Programma | Uitslagen | Standen

Dit is de pagina waarop het volledige speelprogramma van alle Fortis Korfbal-teams terug te vinden is. Ook zijn hier de uitslagen terug te vinden, zodra deze bekend zijn. En natuurlijk ook de standen van de verschillende competities waarin wij actief zijn.

Uitslagen app

Er is ook een speciale uitslagen app. Voor iOS en Android.

Bekijk hier het programma voor de komende x dagen. Swipe naar links om meer informatie te zien. De volgende gegevens staan vermeld: Thuisteam, Uitteam, Datum, Aanvangstijd, Accommodatie, Plaats, Vertrektijd, Rijders en Scheidsrechter.

Hier zie je de uitslagen van de afgelopen 7 dagen. Ook kun je de speciale wedstrijdapp van de KNKV raadplegen. Heb je deze nog niet op je smartphone? Download > iOS | Android.

Voor de actuele standen van alle Fortis-teams verwijzen we je graag naar de KNKV Wedstrijdzaken App. Deze is beschikbaar voor iOS en Android.