Indoor Schoolkorfbal: Kerst met Korfbalballen

oost-souburg - maandag 23 december 2019 | 09u00-15u00

Kinderen van deze basisscholen doen mee

Tweemaster-Kameleon | Het Kompas | De Burcht-Rietheim | ‘t Mozaïek | Graaf Jan van Nassau | Franciscusschool

Meld je aan voor de Fortis Kerst met Korfbalballen training

Wat was het jammer hè, dat het schoolkorfbaltoernooi in september niet door kon gaan vanwege het slechte weer. Maar we hebben goed nieuws.

En dat is dat we jou (of je kind) uitnodigen voor een spetterende training in de kerstvakantie. Niks lui vakantie, gewoon lekker bewegen en leuke spelletjes doen en natuurlijk nader kennismaken met korfbal.

Wanneer zijn de trainingen? De trainingen zijn op maandag 23 december a.s. En deze keer in sporthal De Belt, zodat het niet uitmaakt of het slecht weer of mooi weer is 😊!

Per groep gelden de volgende tijdstippen voor de training:

• Voor groep 5: van 9:30 uur tot 11:00 uur
  • Voor groep 6: van 11:30 uur tot 13:00 uur
  • Voor groep 7 en 8: van 13:30 tot 15:00 uur

Heb je nog een vraag, stuur dan een mailtje naar schoolkorfbal@fortiskorfbal.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Hopelijk zien wij jullie op maandag 23 december aanstaande!!

Het schoolkorfbalteam
van Fortis Korfbal

Aanmeldformulier

Laat weten dat je (kind) er bij is! Meld je (kind) aan door onderstaand formulier in te vullen.

NB. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanmelding. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.

Handig om te weten

• Voor jongens EN meisjes van groep 5 t/m 8.
  • Inschrijven kan tot en met 17 december 2019, opgeven via het formulier op deze pagina.
  • Kerst met Korfbalballen vindt plaats op maandag 23 december 2019 van 09:00-15:00 uur.
  • Er wordt gespeeld in Sporthal De Belt aan het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg, achter de speeltuin.
  • Deelname is gratis.
  • Vergeet niet je sporttenue en sportschoenen (voor binnen) mee te nemen!
  • Jullie kunnen je omkleden in de kleedkamers van sporthal De Belt.
  • Voor het geval dat … er zijn EHBO’ers aanwezig.
  • In de kantine kan eten en drinken worden gekocht.
  • Er zijn kleedruimtes beschikbaar.

Lijkt het je kind leuk om te komen korfballen? Kom meetrainen!

Natuurlijk. Wij vinden onze favoriete sport helemaal te gek. Wellicht is het ook wel iets voor jouw kind! Daarom nodigen we je zoon of dochter van harte uit om een keer mee te trainen. In totaal mag er 4 keer meegetraind worden voordat je besluit je kind lid te maken van de leukste korfbalclub van Zeeland.

Meetrainen met Fortis Korfbal