Je kind heeft meegedaan met het FORTIS JUMBO Schoolkorfbal Toernooi! Smaakt het naar meer?

oost-souburg - woensdag 26 september 2018 - 13:30-17:00 uur
Ik wil een oefenles voor mijn kind!

Kinderen van deze basisscholen doen mee

Tweemaster-Kameleon | Het Kompas | De Burcht-Rietheim | ‘t Mozaïek

Wat leuk dat je kind mee heeft gedaan met het FORTIS JUMBO Schoolkorfbal Toernooi 2018

Wat was het woensdag 26 september 2018 druk tijdens het Souburgse Schoolkorfbaltoernooi! Meer dan 150 basisschoolleerlingen van de groepen 3 t/m 6 overspoelden onze velden. Velen maakten voor het eerst kennis met korfbal. En het plezier straalden van hun koppies af.

Volgend jaar weer

Ook onze vrijwilligers hebben erg genoten van deze dag. We hopen dan ook dat iedereen met plezier terugkijkt op deze dag. Heeft je kind de smaak te pakken? Kom dan samen met je kind een keertje kijken -of nog beter- meedoen met een training! Je kunt je kind hier aanmelden.

JUMBO Oost-Souburg

Vragen over het FORTIS JUMBO Schoolkorfbal Toernooi? Of een algemene vraag over korfbal? Over onze vereniging? Neem contact met ons op.

En? Vond je kind het leuk? Kom kijken en doe mee!

Natuurlijk. Wij vinden onze favoriete sport helemaal te gek. Wellicht is het ook wel iets voor jouw kind! Daarom nodigen we je zoon of dochter van harte uit om een keer mee te trainen. In totaal mag er 4 keer meegetraind worden voordat je besluit je kind lid te maken van de leukste korfbalclub van Zeeland.

Meetrainen met Fortis Korfbal