VACATURES

Fortis Korfbal

Ook wij drijven als vereniging op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen gezond verenigingsleven.

Naast bardienstenscheidsrechters en ouders en leden die rijden bij uitwedstrijden gebeurt er nog veel meer. Wat dacht je van de vele commissies die bemand moeten worden? Een bestuursfunctie?

Voor elke jeugdploeg twee trainers. En dat ook bij de senioren. Mensen die helpen met het organiseren van toffe evenementen zoals het Familietoernooi, het kamp voor de jeugd, bingo- en gourmetavonden.

Je leest het, er is heel veel te doen en heel veel te bemannen. Elk seizoen weer. Heb je tijd, wil je zorgen dat onze club floreert, meld je dan aan als vrijwilliger. Wedden dat we iets hebben dat je ook nog eens leuk vindt om te doen? 

Trainer/Coach Fortis A1

Trainer/Coach Fortis A1

Voor het vlaggenschip van onze jeugd zijn wij opzoek naar een trainer/coach voor het komende seizoen. Het team dat bestaat uit een combinatie tussen 2e- en 1e jaar A’s komt zowel op het veld als in de zaal uit in de 1e klasse. Jouw rol als trainer/coach Fortis A1 is...

Lees meer
OPROEP: Trainers gezocht!

OPROEP: Trainers gezocht!

Voor een aantal teams hebben we nog openstaande vacatures. De TC-jeugd en TC-senioren doen er alles aan omdat deze zo snel mogelijk in te vullen. Wil jij graag jeugdtrainer worden?We zijn nog op zoek naar een trainingsmaat naast Ole voor Fortis C1, naast Colin bij...

Lees meer